Juf Ilona

Hoi! Ik ben Ilona Sluyter- van den Oetelaar. Sinds 2007 mag ik onderdeel zijn van dit TOPteam op de Horizon. Na jaren in groep 3 en/of 4 als juf te hebben gestaan, sta ik nu in groep 6 op de maandag, dinsdag en om de week op woensdag.

Ik geniet van de kinderen wanneer ze zichzelf versteld doen staan, wanneer ze toch doorzetten terwijl ze eigenlijk willen opgeven, wanneer ze liefdevol en zorgzaam over klasgenootjes praten en laten zien dat ze soms zoveel meer in hun mars hebben dan wij volwassenen voor mogelijk houden, wanneer ze opkomen voor hun eigen mening, wanneer ze lachen en stralen als hen iets lukt of de verwondering in hun ogen bij iets wat ze nooit eerder gezien hebben.
Maar ook de worsteling die sommige kinderen op bepaalde terreinen moeten leveren om verder te komen, ik vind het bijzonder om juist daar deelgenoot van de mogen zijn, de kinderen te helpen, te ondersteunen, te coachen... te laten worden wie ze zijn en te helpen om hun eigen talenten te ontdekken en in te zetten waar mogelijk...

Ik voel me trots juf te mogen zijn van jullie kinderen op de Horizon!