Meester Ewoud

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Ewoud de Ruiter. Ik volg de verkorte deeltijd pabo aan de KPZ in Zwolle. Ik heb het eerste jaar afgesloten en ga nu het tweede en daarmee laatste jaar in. Ik ben als zij-instromer in dienst van Aves en ik blijf het hele schooljaar op De Horizon.

Ik woon in pittoreske Creil, samen met Rosa en onze twee dochters. Ik houd van verschillende soorten muziek, sport (vooral voetbal) en speel een beetje piano. Ik vind het lekker om in eigen huis en tuin wat te prutsen. Ik drink water en espresso en in het weekend geniet ik graag van een speciaal biertje.

Tot de kerst loop ik op maandag stage in groep 2/3 bij juf Helma. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam als leraarondersteuner. In die rol ondersteun ik de leerkrachten waar nodig. Bijvoorbeeld door het begeleiden van groepjes. Vanaf januari tot einde schooljaar is mijn eindstage. Deze zal ik uitvoeren in groep 6, waarbij ik op maandag en dinsdag zelfstandig voor de groep sta. Vrijdags blijf ik dan werkzaam als leraarondersteuner.

We gaan een mooi schooljaar tegemoet.  Heb je vragen? Stel ze gerust!