Overblijven

'De Horizon' biedt ouders/verzorgers de mogelijkheid kinderen te laten overblijven.

 Op De Horizon wordt het overblijven, de TussenSchoolseOpvang, georganiseerd vóór en dóór de ouders. Een groep vrijwilligers zet zich elke week actief in als overblijfkracht om dit mogelijk te maken. Eén van de ouders verzorgt als TSO coördinator de planning van onder andere de overblijfkrachten en de (financiële) administratie.

 Voor de administratie en registratie van de TSO maken wij gebruik van het online systeem Mijn TSO. Hiermee kunt u via telefoon, tablet, laptop of computer uw kind aan- en afmelden voor de overblijf.

Om gebruik te maken van de TSO op onze school heeft u een eigen account nodig. Alle ouders wordt gevraagd dit aan te maken op www.mijntso.nl/rkbsdehorizon. Ook als er nog geen gebruik gemaakt wordt van de TSO. Voor het registreren is een schoolcode nodig. Deze kan worden opgevraagd via: overblijven.horizon@gmail.com.

Nadat registratie heeft plaatsgevonden en de oudergegevens zijn ingevuld, wordt voor de kinderen een account aangemaakt. Hierna kunnen de overblijfdagen gepland worden. Dit kan door het opgeven van losse dagen maar ook heel eenvoudig door het plannen van vaste dagen voor een langere periode. Deze basisplanning kan indien gewenst iedere ochtend tot 9.00 uur aangepast worden.

 Klik hier om het overblijfreglement TSO te lezen. Hierin vindt u meer informatie over onze TSO.

 Meer informatie over MijnTSO vindt u op https://mijntso.nl/

 Zijn er na het lezen nog vragen of opmerkingen, dan kunt u het overblijfteam mailen overblijven.horizon@gmail.com 

Actuele T.S.O. - informatie. t.b.v. overblijfouders

Klik op onderstaande  link en u treft het actuele rooster aan van welke overblijfouders op welke dag toezicht houden tussen de middag.     

Indien er nog groene vlakken zijn, betekent dit dat er nog overblijfouders nodig zijn op die dag(-en).

Rooster